Διαδικασία δημιουργίας του web site σας

Αν σκέφτεστε να παραγγείλετε το web site σας απο την Netbase, αυτή είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσετε:

  1. Αποφασίζετε ποιο απο τα δύο πακέτα καλύπτει τις ανάγκες σας. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε επικοινωνήστε μαζί μας, από την φόρμα επικοινωνίας , τηλεφωνικά ή με email.
  2. Προσπαθείτε να συγκεντρώσετε το υλικό που θέλετε να περιέχει το web site. Φωτογραφίες, κείμενα, λοιπά αρχεία, κατα προτίμηση σε ψηφιακή μορφή. Μας τα στέλνετε με email, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, επικοινωνείτε μαζί μας για να βρούμε άλλο τρόπο να παραλάβουμε το υλικό.
  3. Επικοινωνούμε για διευθέτηση τυχόν λεπτομερειών, για να μας ενημερώστε για το ποσό της προκαταβολής που θέλετε να καταβάλετε και να σας στείλουμε λεπτομέρειες για τον τρόπο πληρωμής.
  4. Καταβάλετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μιά προκαταβολή 130€.
  5. Μετά από 3-5 εργάσιμες, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που επιλέξατε, το web site σας θα είναι έτοιμο.

Αφού το ελέγξετε μπορείτε:

  • να το παραλάβετε πληρώνοντας το υπόλοιπο της αξίας του είτε
  • να αρνηθείτε να το παραλάβετε, οπότε χωρις καμμιά κωλυσιεργία θα σας επιστραφεί άμεσα η προκαταβολή που είχατε καταβάλει.

Αν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε σε παραγγελία ή να ζητήσετε περισσότερες διευκρινήσεις προχωρήστε σε εκδήλωση ενδιαφέροντος .

more

Επικοινωνία

Θέλετε βοήθεια;

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και αμέσως θα σας καλέσουμε να σας λύσουμε κάθε απορία.

more


Εγγύηση

Επιστροφή χρημάτων 100%

Άν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιήσει, σας επιστρέφεται το σύνολο των χρημάτων σας. Εγγυημένα. Χωρίς αντιρρήσεις. Χωρίς συζητήσεις.